Reede, 17. mai 2024

Tänased sünnipäevalapsed on: EENOK HAAMER, ILMAR LEPIK, RIINA UIGA, KÜLLIKE LÄÄNE, ANDRES JÜRIMÄE, EVI PUKK, AARE TUUL, ELISE ANT, RUTH SARNA, MARLEEN ZAČEK, ARNO RATAS, FANNY-DHELIA PAJUSTE, TRIINU VARIK, MIA REKKER ja LIISA KÄIVÄRÄINEN.

Väga armastatud ja austatud peavanem EENOK HAAMER – 1-ses kirjas korintlastele on öeldud nõnda: “Eks te tea, et te olete Jumala tempel ja teie sees elab Jumala Vaim?” Õnnitleme sünnipäeval ja soovime Sulle tervist ning Jumala ligiolu ja õnnistust igasse päeva! Vennad-õed Eesti Evangeelsest Vennastekogudusest.
Vabatahtlik kaasautor ja ustav kaasteeline EENOK HAAMER – Kinnitagu ja rõõmustagu Sind Õpetussõnade 3nda peatüki salmid 13-18: „Õnnis on inimene, kes leiab tarkuse, ja inimene, kes jõuab arusaamisele, sest sellest on rohkem kasu kui hõbedast ja rohkem tulu kui kullast.See on kallim kui pärlid, ja ükski asi, mida sa ihaldad, ei ole sellega võrreldav. Selle paremal käel on pikk iga ja vasakul käel rikkus ning au. Selle teed on armsad teed ja kõik selle rajad on rahu.See on elupuuks neile, kes sellest kinni haaravad, õnnis, kes seda suudab hoida.“ Taevaisa õnnistust nii tänaseks hällipäevaks, kui ka jätkuvale eluteele Issanda armust, soovib tänutundega südames Pereraadio pere.

Austatud ILMAR LEPIK, RIINA UIGA, KÜLLIKE LÄÄNE ja ANDRES JÜRIMÄE - sünnipäevatervituseks kõlagu pühakirja tõotus: „Issand mõtleb meile, Tema õnnistab“. Õnnitleme ning soovime Jumala õnnistust uue eluaasta teel! Tartu Pauluse kogudus ja õpetajad.

EVI PUKKile
soovib tervist ja Jumala õnnistust igasse päeva Otepää Maarja kogudus.

AARE TUULele on sünnipäevaks järgnev piiblisalm: „Heida Issanda peale oma koorem, ja Tema hoolitseb sinu eest; Ta ei lase iialgi kõikuda õiget!“ Rohkeid Taevaisa õnnistusi uueks eluaastaks soovib Tartu Maarja kogudus.

ELISE ANT ja RUTH SARNA -
Õnnitleme sünnipäeva puhul ning soovime Jumala Püha Vaimu juhtimist ja kaitset uue eluaasta igasse päeva! Sinu Nõmme Baptistikogudus ja pastor Veikko.

MARLEEN ZAČEK - sind tervitab tähtpäeval ning soovib rohkeid Jumala õnnistusi ning rahu ja rõõmu igasse päeva Tartu Püha Luuka kogudus.

ARNO RATAS
- soovime Sulle õnnistatud uut eluaastat! Pea meeles ikka seda tõotust: „Õndsad on need, kellel on nälg ja janu õiguse järele, sest nemad saavad küllaga.” (Mt 5:6) Sünnipäeval õnnitleb Puhja kogudus.
 
Armas sünnipäevalaps FANNY-DHELIA PAJUSTE - Jumala arm ja heldus olgu sinuga uue eluaasta igal päeval. Jeesus ütleb: „Võtke enda peale minu ike ja õppige minult, sest mina olen tasane ja südamelt alandlik ja te leiate hingamise oma hingedele, sest minu ike on hea ja minu koorem on kerge!” (Mt 11:29-20) Hällipäeval õnnitleb Tartu Salemi Baptistikoguduse pere.

TRIINU VARIKule ja MIA REKKERile
soovib õnnistatud sünnipäeva, palju tervist ja Jumala hoidmist Kambja kogudus.

LIISA KÄIVÄRÄINEN - “Olgu sul rõõm Issandast, siis Ta annab sulle, mida su süda kutsub” - nagu ütleb Psalm 37:4. Õnnistatud uut eluaastat soovib Rakvere Karmeli kogudus.
 

Laupäev, 18. mai 2024
 
Tänased sünnipäevalapsed on: PRIIT ELIAS, SILJA SAKS, MARGUS MEHINE, ANU LIBLIK, ILMAR KÄÄR, ENELI KRAAV, PIRET TALV, IMRE VIJARD, MARGUS REIDOLF, MERLE LÕHMUS ja SANDRA-LEELE TOOM.

Austatud PRIIT ELIAS, SILJA SAKS, MARGUS MEHINE ja ANU LIBLIK - sünnipäevatervituseks kõlagu pühakirja tõotus: „Issand mõtleb meile, Tema õnnistab“. Õnnitleme ning soovime Jumala õnnistust uue eluaasta teel! Tartu Pauluse kogudus ja õpetajad.

ILMAR KÄÄR – Õnnitleme sünnipäeva puhul. Pea meeles, et „Õndsad on puhtad südamelt, sest nemad näevad Jumalat.“ (Mt 5:8) Taevaisa hoidmist ja ligiolu igasse päeva soovib Tallinna Kalju Baptistikogudus.

ENELI KRAAV
- Jumal õnnistagu uut aastaringi ja kinkigu palju rõõmu ning südamerahu igal päeval. Olgu kinnituseks sõnad 91st Psalmist: “Sest Tema annab oma inglitele sinu pärast käsu sind hoida kõigil su teedel.” Õnnitleb Saku Toomase koguduse pere.

Armas sünnipäevalaps PIRET TALV – Jumala arm ja heldus olgu sinuga uue eluaasta igal päeval. Jeesus ütleb: „Võtke enda peale minu ike ja õppige minult, sest mina olen tasane ja südamelt alandlik ja te leiate hingamise oma hingedele, sest minu ike on hea ja minu koorem on kerge!” (Mt 11:29-20) Hällipäeval õnnitleb Tartu Salemi Baptistikoguduse pere.

IMRE VIJARD - Õnnitleme sünnipäeva puhul ning soovime Jumala Püha Vaimu juhtimist ja kaitset uue eluaasta igasse päeva! Sinu Nõmme Baptistikogudus ja pastor Veikko.

MARGUS REIDOLFile soovib tervist ja Jumala õnnistust igasse päeva Otepää Maarja kogudus.

MERLE LÕHMUS - Rohkeid Jumala õnnistusi! „Õndsad on rahutegijad, sest neid hüütakse Jumala lasteks.“ Matteuse 5:9 Tähtpäeval õnnitleb Mähe Baptistikoguduse pere.

SANDRA-LEELE TOOMele soovib õnnistatud sünnipäeva, palju tervist ja Jumala hoidmist Kambja kogudus.
 
 
 
Pühapäev, 19. mai 2024

Tänased sünnipäevalapsed on: LINDA LÄÄNEMETS, AINO KREVALD, TIIU TIKK, HELERI PLINK, MARTIN LAURITS, MAARJA AULI, KRISTIINA TOOMIK, AITA PIIRI, MARET SONGISEPP, EDUARD NIGOL, MAI TELLMANN, ANDRUS MITT ja HANS NEELOKSE.

LINDA LÄÄNEMETS - Psalmis 35:27 on öeldud nõnda: „Olgu kõrgesti ülistatud Issand, kellele meeldib oma sulase hea käekäik!“ Õnnistatud uut eluaastat ja Jumala parimat Su ellu soovib Tallinna Adventkogudus.

Austatud AINO KREVALD, TIIU TIKK, HELERI PLINK, MARTIN LAURITS, MAARJA AULI ja KRISTIINA TOOMIK - sünnipäevatervituseks kõlagu pühakirja tõotus: „Issand mõtleb meile, Tema õnnistab“. Õnnitleme ning soovime Jumala õnnistust uue eluaasta teel! Tartu Pauluse kogudus ja õpetajad.

AITA PIIRI, MARET SONGISEPP ja EDUARD NIGOL
- Soovime teile Jumala hoidmist ja juhtimist. Sünnipäeval õnnitlevad Tartu Peetri kogudus ja õpetaja.

MAI TELLMANN
- Sünnipäeval õnnitlen sind sõnadega Johannese evangeeliumist: "Mitte teie ei ole mind valinud, vaid mina olen teid valinud ja olen teid seadnud, et te läheksite ja kannaksite vilja ja et teie vili jääks ja Isa teile annaks, mida te iganes palute minu nimel" Jumalale sõnakuulelikkuse õnnistusi soovib Laine.

MARGIT NIRGIle soovib õnnistatud sünnipäeva Janek Poltrago.

ANDRUS MITT – Õnnitleme sünnipäeva puhul. Pea meeles, et „Õndsad on puhtad südamelt, sest nemad näevad Jumalat.“ (Mt 5:8) Taevaisa hoidmist ja ligiolu igasse päeva soovib Tallinna Kalju Baptistikogudus.

HANS NEELOKSE
– soovime palju õnnistusi ning Taevaisa hoidmist ja kaitset sinu kõikidesse päevadesse ja kätetöödesse. Soovime sulle kindlameelsust ja tervenemist kõikidest valudest. Taotle ikka tarkust, siis kõike muud saad sa pealegi - saagu sinu käed kui meistri käteks!
Õnnistades sinu ema Raili ja isa Heiki. 
 
 

Esmaspäev, 20. mai 2024

Tänased sünnipäevalapsed on: SELMA MÜÜRSEPP, KALJU TATRIK, EHA PUNDONEN, ELFRIDA LIIVA, SILVI PIIRITS, LEMBIT ÜKSIK, REMY-AURELIUS SOOPER, MAI LEMBER, AIDE SIRGE, ANETTE KULL ja MARILIIS LAHESALU.

SELMA MÜÜRSEPP ja KALJU TATRIK
– teile on sünnipäevaks järgnev piiblisalm: „Heida Issanda peale oma koorem, ja Tema hoolitseb sinu eest; Ta ei lase iialgi kõikuda õiget!“ Rohkeid Taevaisa õnnistusi uueks eluaastaks soovib Tartu Maarja kogudus.

Austatud EHA PUNDONEN - sünnipäevatervituseks kõlagu pühakirja tõotus: „Issand mõtleb meile, Tema õnnistab“. Õnnitleme ning soovime Jumala õnnistust uue eluaasta teel! Tartu Pauluse kogudus ja õpetajad.

ELFRIDA LIIVA - Soovime sulle Jumala hoidmist ja juhtimist. Sünnipäeval õnnitlevad Tartu Peetri kogudus ja õpetaja.

SILVI PIIRITS
- Et tervis ei taganeks, et jõud ei väheneks, et iga päev tooks Teie ellu rõõmu ja õnne! Kõike seda head ja kaunist soovib pensionäride ühendus Kodukotus.

LEMBIT ÜKSIK ja REMY-AURELIUS SOOPER
- Jumal õnnistagu uut aastaringi ja kinkigu palju rõõmu ning südamerahu igal päeval. Olgu kinnituseks sõnad 91st Psalmist: “Sest Tema annab oma inglitele sinu pärast käsu sind hoida kõigil su teedel.” Õnnitleb Saku Toomase koguduse pere.

MAI LEMBER!
Igavest valgust ja tõde me teele Sa kanna,
igavest õnnistust, taevalist väge meil anna.
Olgu Su tähised päeval ja öösel me silmas,
kandku meid kurvastus süles või rõõm siin maailmas.
Õnnitlevad ja õnnistust soovivad Juuru Mihkli kogudus ning tänulik Miikaeli kirikukoor.

AIDE SIRGEle ja ANETTE KULLile soovib õnnistatud sünnipäeva, palju tervist ja Jumala hoidmist Kambja kogudus.

MARILIIS LAHESALU - “Olgu sul rõõm Issandast, siis Ta annab sulle, mida su süda kutsub” - nagu ütleb Psalm 37:4. Õnnistatud uut eluaastat soovib Rakvere Karmeli kogudus.