Sari KÄSIKÄES ja mina selle saatejuhina  tekkisime Pereraadio eetrisse 2008.aasta septembrist.


KÄSIKÄES 
just sellepärast, et tahan  julgustada kristlastest vendi-õdesid ikka rohkem käima käsikäes oma imelise Issandaga ja usun, et kaaskristlaste poolt kogetu ja avastatu aitab edasi astuda.
KÄSIKÄES
 ka sellepärast, et kui üks minu käsi on Jumala käes, siis teine käsi on kindlasti valmis haarama abivajaja käest ning koos astutakse rõõmsamalt ja jõutakse kaugemale.
KÄSIKÄES 
veel ka sellepärast, et aidata mõnelgi eesmärgita ekslejal ära tunda Taevast Sõpra ja panna oma nõrk käsi Tema tugevasse kätte ja seda mitte enam sealt ära võtta. 
Olen lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli (tollase nimega Tallinna Polütehniline Instituut) majandusteaduskonna, alates 1995.aastast olen töötanud meditsiinis erahaigla pearaamatupidaja, juhatuse liikme ja personali-spetsialistina.
Olen abielus, mul on 2 last.  Olen Tallinna Adventkoguduse liige ja hingamispäevakooli juht. Toimetan ajakirja Meie Aeg „Kogemuste kotikese“ rubriiki.
Meeldib pildistada, aias tööd teha ja looduses (üle kõige mere ääres) uidata.
Vahest kirjutan mõne luuletuse, vahest tõlgin mõne raamatu või artikli, vahest panen kokku mõne vaimuliku sisuga kava – ei saaks aga millegi eelpool öelduga  hakkama ilma Kalli Sõbra ja Päästja Jeesuseta.